ERVARINGEN INFRAROOD SAUNA DEKEN

Op deze pagina kun je de reviews over de Flamengo infrarood sauna deken vinden. Wij gebruiken hier het betrouwbare systeem Judge.me voor.
Via deze partij worden de reviews van het infrarood sauna deken van Flamengo gecontroleerd  op echtheid en vervolgens geverifieerd. 

Heb jij ook een Flamengo Infrarood sauna deken gekocht?
We zouden het erg waarderen als je ook een review wil schrijven.
Na aankoop ontvang je automatisch een e-mail met de mogelijkheid om een review te schrijven.
Uit een eerlijke review halen wij, maar ook toekomstige klanten erg veel waarde.

Als er klachten zijn willen we je vragen om een e-mail te sturen naar info@flamengolife.nl
We gaan dan voor je kijken wat we kunnen doen om je probleem te verhelpen.

Based on 65 reviews
91%
(59)
6%
(4)
2%
(1)
2%
(1)
0%
(0)
Het geld zeer zeker waard

Ik had hier nog niet van gehoord, maar zag een advertentie voorbij komen. Uiteindelijk toch maar besteld en je krijgt zeker waar voor je geld. Uitstekende kwaliteit, goed stevig en comfortabel materiaal en doet absoluut wat het moet doen. Het laat me top zweten en ontspannen. Ik val dan ook regelmatig in slaap, dus handig dat er een timer op zit. Erg eenvoudig te gebruiken en handig op te bergen. Oja en de bestelling was ook nog de volgende dag in huis!

BESTE GEDEELTE VAN MIJN DAG

Ik maak bijna dagelijks gebruik van deze geweldige saunasessie en inmiddels hebben 2 vriendinnen van mij het ook gekocht. Een geweldige vondst!

Credits voor Flamengo

De eerste 2 keren was ik niet echt aan het zweten, maar het bleek even zoeken te zijn naar de voor mij geschikte temperatuur. Afhankelijk van mijn dag stel ik de deken nu in op 65 of 70 graden en ben ik na een minuut of 20 flink aan het zweten. Ik ben eigenlijk verbaasd hoe goed het werkt.
Nu is het nog aan mij om er genoeg tijd voor te blijven maken, maar tot nu toe gaat dit erg goed. En ik weet niet of het helemaal de bedoeling is wat betreft de ontspanning, maar het combineren met een serie of film maakt het wel extra makkelijk.

heel fijn

Sinds een aantal jaar wil ik eigenlijk al een sauna kopen, maar dit is er niet van gekomen vanwege diverse redenen. Dit is een zeer goed alternatief. Ontspannend en fijn.
Ik heb de saunadeken nu een aantal weken en al meerdere keren gebruikt en voel mezelf tijdens en na gebruik heerlijk relaxt.

Lekker ontspannend thuis in de sauna

Zelfs beter dan gedacht

Ik ben positief verrast over de werking van dit Flamengo sauna deken. Het is echt super fijn en maak meerdere keren per week gebruik van mijn sauna deken.

Een goed alternatief voor de sauna.

Het deken is makkelijk te gebruiken en erg fijn na lange dagen op kantoor. Het helpt goed bij ontspanning en relaxen.

V
FLAMENGO INFRAROOD SAUNA DEKEN
Valerie van de Grint
Even wennen, maar uiteindelijk Fantastisch

In het begin was ik even aan het zoeken naar de ideale temperatuur. In de handleiding staan erg lage temperaturen als advies aangegeven om mee te starten. Rond de 40-50 graden wordt aangegeven om te proberen. Dit was te laag voor mij en ik was bang dat dit deken helaas niet aan mijn verwachtingen zou gaan voldoen. (Ik kan mezelf overigens niet voorstellen, dat andere wel al beginnen te zweten bij de 40 graden). Met deze temperaturen ging ik in ieder geval niet zweten. De volgende sessie ben ik wat meer gaan spelen met de temperaturen. Ik begon op 55 graden. Ik kreeg het wel wat warmer, maar niet het sauna effect waar ik in eerdere reviews over had gelezen. Zodoende sloeg ik 60 graden over en ging ik direct door naar 65 graden. Het duurde niet lang voordat ik flink begon te zweten, maar was dit weer iets te snel voor mij. Maar vanaf toen wist ik in ieder geval wel dat het werkte. Mijn ideale temperatuur ligt tussen de 60 en 65 graden, een beetje afhankelijk van mijn dag. Nu stel ik dit infrarood deken vanaf het begin in op 60 en soms schakel ik door naar 65 graden. Het was eventjes wennen, maar nu ik het door heb is het fantastisch

erg ontspannend

Inmiddels een paar keren een (volgens mij) automatische mail van jullie ontvangen voor een review. Volgens mij werkt dit reviewsysteem van jullie niet zoals het helemaal hoort. Na de eerste e-mail heb ik namelijk al een review geschreven. Maar goed, bij deze nogmaals mijn mening. Fijn product, zijn geld zeker waard. Heerlijk om te ontspannen.

massagegun+saunadeken

Ik heb de perfecte combinatie gevonden om mijn eigen wellness thuis te maken. Een aantal maanden geleden heb ik een massagegun ontdekt en gekocht. Super product dit. Een aanrader ook trouwens. Ik zal maar geen reclame maken van het merk massagegun wat ik heb gekocht. Vervolgens dit Flamengo sauna deken gekocht. Ook nog nooit eerder van gehoord, maar heb nu 2 geweldige producten in huis. Een geweldige ontwikkeling.

duur, maar goed

We hebben lang nagedacht om dit deken aan te schaffen ivm de prijs. Hoopte op een kortingsactie, maar helaas heb ik deze niet voorbij zien komen. Uiteindelijk toch maar gekocht. Zeker een goed product en we hebben dan ook tot nu toe geen spijt van de aankoop.

lekker uitzweten

.

Flamingo Leven:)

Ik ben een fan van flamingo's, dus was snel verkocht van deze variant. Een erg mooi deken en het logo is er erg mooi op gemaakt. En het infrarood deken zelf? Mega fijn.

Mijn positieve ervaring van de Flamengo saunadeken

De diverse ervaringen van het sauna deken welke zijn gedeeld, hebben mij over de streep getrokken om het saunadeken te kopen. Daarom wilde ik graag ook een review schrijven. Ik heb het deken nu ongeveer 1 maand in huis. Het is makkelijk in gebruik. Het product is van mooie kwaliteit. De bezorging ging vlekkeloos. En het belangrijkste - het saunadeken kan inderdaad echt een ''sauna'' genoemd worden. Top voor de ontspanning en heerlijk na het sporten.

Na soms wat hectische dagen is het enorm plezant om in dit infrarood deken te stappen. Een goed alternatief voor de sauna. Het was wel wat lastig om de deken makkelijk in de tas te krijgen.

Ik had nog niet eerder van een infrarood sauna deken gehoord. Ook was ik nog niet zo bekend met een infrarood sauna. Eerst ben ik een aantal keren naar de infrarood sauna gegaan. Dit beviel goed en toen ook gelijk besloten om dit zogenoemde sauna deken te kopen. Een paar keer per maand ga ik nu naar de sauna (zowel naar de standaard sauna als de infrarood sauna). En elke week ga ik standaard minimaal 1 keer in dit saunadeken liggen. Een superfijne nieuwe gewoonte.

Wij zijn aan het genieten

Mijn vriend en ik hebben dit deze infrarood sauna variant samen gekocht. Zo'n beetje elke dag ligt er wel een van ons in. We zweten als een otter:) dus dat is zeker een goed teken.

Tevreden met mijn deken

Eventjes zoeken naar mijn ideale temperatuur. En nu ik deze heb gevonden ben ik erg tevreden. Het is wel een aanrader om standaard een handdoek in het deken te leggen. Ik heb ergens al speciale handdoeken voor deze saunadekens voorbij zien komen. Ik hoop dat ik zoiets binnenkort bij flamengolife kan kopen.

ideaal na mijn workouts!

T
FLAMENGO INFRAROOD SAUNA DEKEN
Theo van der Leijden
Absoluut blij met de verrassende werking van dit product.

Absoluut blij met de verrassende werking van dit product. In eerste instantie had ik de handleiding niet doorgenomen. Ben er zonder kleding in gaan liggen. Dit was niet zo fijn. Vervolgens de geadviseerde kleding aan gedaan en was de ervaring van dit saunadeken zoals ik hoopte. Wellicht kan er een ''snelle'' handleiding aan toegevoegd worden, zodat andere mensen niet tegen dit zelfde probleem aanlopen. Verder top gedaan hoor! Mooi product.

Slaapwonder:):):)

Ik heb altijd veel last gehad met het goed kunnen slapen. Daarom heb ik ook al best wat dingetjes geprobeerd. De dagen dat ik de sauna bezocht sliep ik altijd beter. Dit was dus de ideale oplossing voor mij. Heerlijk op bed liggen en lekker zweten in mijn eigen sauna. Vervolgens lekker thuis douchen en daarna lekker naar mijn bed. Ik slaap echt beter.

Geweldig

geweldig

KErsttopper

Gekocht voor mijn vriendin voor onder de kerstboom. Groot pakket wel voor onder de boom;) Ze vindt het geweldig. Dus een zeer geslaagd kerstkado.

NETFLIXEN in de Sauna

Lekker in de sauna op de bank terwijl ik aan het netflixen ben. Ik voel me nu in ieder geval een stuk minder schuldig als ik aan het bingewatchen ben:). Zonder gekkigheid, een heel chill saunadeken.

Beschadigd

Ik heb het infrarood deken teruggestuurt. De doos was helemaal beschadigt aangekomen. Het leek wel alsof de doos al open gemaakt was. Contact opgenomen met de Flamengolife en fotoos gestuurdt. Ze geven aan dat dit helaas tijdens de bezorging is gebeurd. Ik mog het retour sturen als ik wil. Dit heb ik gedaan. Nog aan het twijfel of ik een nieuwe bestel. Wel snel mijn geld terug ontvangen.